Maanlicht

€79,- P.P

Een 3,5 uurs arrangement om even bij te tanken. Badjas, slippers en handdoeken zijn inbegrepen in het arrangement.

  • Ontspannen in de kruidenoven
  • Stomen in de hooioven
  • Floaten op het warmte water
  • In slaap wiegen op de dondolo
  • De huid voeden met een lichaamsolie
  • Tussendoor genieten van hapjes en drankjes

Delen:

Onze arrangementen

Onze behandelingen zijn in verschillende arrangementen samengebracht, met als doel langzaam opwarmen, de huid zuiveren en als laatst de huid optimaal te voeden. Tijdens jouw ontvangstgesprek/intake gaan we jou arrangement op jou persoonlijk afstemmen.

Meer info

Ontspannen in de kruidenoven!

De kruidenoven is een gezellige ruimte met sparrentakken op de vloer. Door hier met blote voeten overheen te lopen, worden de voetreflexen gestimuleerd. Achter in de ruimte staat de oven met daarboven een grote koperen ketel. Deze ketel is gevuld met sparrentakken en verschillende kruiden. Borrelend en sissend komt de oven in werking, en blaast een lichte nevelmist door de sparrentakken en kruiden. Het koperen plafond in de ruimte zorgt ervoor dat deze nevenmist wordt geleid, en terecht komt op de nek, schouders en rug. Dit geeft een ontspanning van de spieren in de nek, schouders en rug. De luchtvochtigheid wordt samen met de temperatuur langzaam opgevoerd, waarbij het maximaal 50 graden wordt.

Tussen het warme water floaten!

In een lichte ruimte met twee warmwaterbedden worden lichaamspakkingen gegeven die zowel zuiverend als voedend werken. Na het aanbrengen van de voorverwarmde lichaamspakking laten wij de bodem zakken, waarbij het lichaam langzaam op het warme water komt te ‘floaten’. Dit water is gedurende de behandeling tussen de 38 à 39 graden, waardoor huidporiën open gaan staan en de pakking zo beter in de huid kan trekken om zijn werk te doen. Tijdens de behandeling heeft het lichaam geen drukpunten meer, zodat het hele lichaam ontspannen is. Bij het maanlichtarrangement maak je gebruik van een zuiverende lichaamspakking. Deze zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd en dat de huid goed word gezuiverd. Een grote schoonmaak voor je lichaam! Na deze behandeling kan je de lichaamspakking afspoelen, en ga je de huid voeden met een hoogwaardige lichaamsolie.