Over ons

Spa Boerderij

De Spaboerderij is opgericht door Frans en Marinka Steggink. Samen hebben ze drie dochters waarvan Claudia, de middelste, werkzaam is bij de Spa. Marinka en Claudia ontvangen samen de gasten die komen kuren op de boerderij. Frans verzorgt de werkzaamheden achter de schermen, zijn koeien en hij runt de ijsboerderij.

Dit zijn wij

Als je op bezoek komt bij de Spaboerderij is de kans groot dat je meerdere gezinsleden tegenkomt. Bij aankomst word je ontvangen door Marinka of Claudia. Mocht je besluiten in de boerderij te blijven slapen, dan is de kans groot dat Frans het diner verzorgt of je op het erf wegwijs maakt in de talloze dinergelegenheden in de buurt. Het gezin is opgegroeid met mensen op het erf. De handelaren van jaren terug hebben plaats gemaakt voor gasten die komen ontspannen en overnachten. De passanten zijn gebleven, al komen ze nu langs om het zelfgemaakte ijs te proeven. Het enige dat onveranderd is? De Twentse gastvrijheid waarmee iedereen wordt onthaald!

Waarom Spa Boerderij?

Kleinschalig

een maximale bezetting van 6 stellen Natuurlijke producten: zonder toevoegingen waardoor ze zacht zijn voor de huid

Unieke behandelingen

beleef een dag ontspannen zoals je dit nog niet kent.

Privacy

kom je samen? Dan blijf je gedurende de dag ook samen. Je deelt nooit behandelingen met andere gasten

Van de boerderij

alle behandelingen hebben een relatie met de boerderij of vinden hun oorsprong op de boerderij

Persoonlijke dag

behandelingen worden afgestemd op wat jij en jouw huid nodig heeft.

Kuren op het platteland

In de Spaboerderij zijn de elementen uit de eeuwenoude boerderij terug te vinden in de moderne inrichting. In 2008 openden de deuren van de Spaboerderij; een plek waar Twentse gastvrijheid, rust, natuur en lichaamsverzorging met authentieke producten samenkomen. Het concept heeft in de afgelopen jaren meerdere prijzen gewonnen. Een bijzondere manier van ontspannen die ervoor zorgt dat tot op de dag van vandaag de boerderij gerund wordt door een erfgenaam.

Meer informatie