De spa

Bij de Spaboerderij kom je om te kuren. Hierbij worden lichaamsbehandelingen geboden. Massages zitten niet in het aanbod van de Spaboerderij.

Bij Spaboerderij is ruimte voor twaalf gasten. Mocht je met een grotere groep de Spaboerderij willen afhuren, neem dan contact op.

Nee, de Spaboerderij is niet te vergelijken met een sauna. De Spaboerderij is kleinschalig, waardoor je  niet met andere gasten in behandeling gaat. De temperaturen liggen bij de Spaboerderij lager dan bij een reguliere sauna. De temperaturen beginnen bij 38 graden en lopen op tot 58 graden Celsius. Hierdoor kan je lichaam makkelijk wennen aan de toenemende warmtes.

Nee. Tijdens een dag op de Spaboerderij wordt gezorgd voor een badjas, handdoeken, slippers, hapjes en drankjes. Na de dag is een mandje beschikbaar met haarproducten en een föhn.

Het is niet mogelijk om in de avond een arrangement te doorlopen. Wij streven er naar om al onze dag-arrangementen doorlopen te hebben tussen 17:30 en 18:00. Hierna zijn wij gesloten.

Bij de Spaboerderij is een kleedruimte beschikbaar. Deze kleedruimte is altijd privé beschikbaar voor het gezelschap waarmee je naar de Spaboerderij komt.

De behandelingen bij de Spaboerderij zijn grotendeels duo behandelingen. Wanneer je met z’n tweeën naar de Spaboerderij komt, blijf je ook de gehele dag samen. Dit betekent dat alle behandelingen, douches en de kleedruimte samen wordt gedeeld en er geen andere gasten aanwezig zullen zijn.

De webshop

Je kan een cadeaubon bestellen door ons contactformulier in te vullen, te bellen of te mailen. Je kan kiezen tussen een geldbedrag of een arrangement en mocht het wenselijk zijn kunnen wij er een persoonlijke tekst op zetten. De bon verpakken wij in cadeauverpakking en deze kan je ophalen of laten verzenden (verzendkosten voor eigen rekening).

Als bestelling voor 16:30 is geplaatst proberen wij het pakket tijdig bij het postkantoor te leveren. Dit betekent dat je het de volgende dag in huis kan hebben.

Het is zeker mogelijk om producten af te halen. Mocht je graag producten of een cadeaubon willen ophalen buiten onze standaard openingstijden, neem dan even contact met ons op.

Bij een online bestelling krijg je een track&trace code. De gegevens hiervan ontvang je samen met je verzendbevestiging.

Regels

Ja. Het hooi in de hooioven komt uit de Alpen en word vanaf 1000 meter geoogst. Vanaf deze hoogte zitten er geen pollen in het hooi. Hooikoorts is een allergie voor de pollen in het hooi. Doordat het hooi deze pollen niet bevat, kunnen ook gasten met hooikoorts gebruik maken van de hooioven.

Dieetwensen of allergieën kunnen worden doorgegeven. Hier wordt tijdens de dag rekening mee gehouden.

Ja. Tot een zwangerschap van acht maand kan je bij Spaboerderij blijven kuren.

Tijdens een dag Spaboerderij kom je niet in behandeling bij andere gasten. Buiten de behandelingen om lopen onze gasten in badjas. Mocht je het prettig vinden om badkleding te dragen, is dit uiteraard toegestaan.

Overnachten

In een boerderijlodge heb je beschikking over een keuken, waarbij het dus mogelijk is om zelf te koken. Mocht je geen zin hebben om te koken of mocht je verblijven in onze Boerderijkamer of Landschapkamer, kunnen wij een diner laten bezorgen. Dit halen wij van een restaurant uit Ootmarsum. Dit kan ter plekke nog geregeld worden. Vraag wel even naar de mogelijkheden.

In dezelfde boerderij als de Spaboerderij zijn twee boerderijlodges en één boerderijkamer waar je kan blijven overnachten. Op het erf staat ook een landschapskamer waarbij je overnacht met uitzicht over het Twentse landschap. Wil je na de Spaboerderij blijven overnachten, maar liever niet bij de Spaboerderij? Neem dan telefonisch contact op, zodat we je wensen door kunnen nemen om tot een passende oplossing te komen.

Het is mogelijk om gratis te parkeren. Voor de Spaboerderij en de overnachtingen hebben wij een gezamenlijke parkeerplaats naast de boerderij. De Landschapkamer heeft een eigen parkeerplaats naast de locatie. Uiteraard is het parkeren ook hier gratis.