Helemaal ontspannen

€119,- P.P

Een 5 uurs arrangement om heerlijk te ontspannen. Badjas, slippers en handdoeken zijn inbegrepen in het arrangement.

  • Opwarmen in de broodoven
  • Ontspannen in de kruidenoven
  • In slaap wiegen op de dondolo
  • De huid zuiveren in de kleioven
  • Stomen in de hooioven
  • Floaten op het warme water
  • Tussendoor genieten van hapjes en drankjes

Delen:

Onze arrangementen

Onze behandelingen zijn in verschillende arrangementen samengebracht, met als doel langzaam opwarmen, de huid zuiveren en als laatst de huid optimaal te voeden. Tijdens jouw ontvangstgesprek/intake gaan we jou arrangement op jou persoonlijk afstemmen.

Meer info

Op het warme water floaten met een voedende lichaamspakking!

In een lichte ruimte met twee warmwaterbedden worden lichaamspakkingen gegeven die zowel zuiverend als voedend kunnen werken. Na het aanbrengen van de voorverwarmde lichaamspakking laten wij de bodem zakken, waarbij het lichaam langzaam op het warme water komt te ‘floaten’. Dit water is gedurende de behandeling tussen de 38 à 39 graden, waardoor huidporiën open gaan staan en de pakking zo beter in de huid kan trekken om zijn werk te doen. Tijdens de behandeling heeft het lichaam geen drukpunten meer, zodat het hele lichaam ontspannen is. Bij het arrangement ‘helemaal ontspannen’ wordt hier een voedende lichaamspakking gegeven. Deze pakking is op basis van onze geitenboter zodat deze snel in de huid kan trekken en de huid intensief kan voeden. Per seizoen worden hier verschillende oliën aan toegevoegd om de pakking extra geurend te maken, mocht je dit graag willen.

Ontspannen in de kruidenoven!

De kruidenoven is een gezellige ruimte met sparrentakken op de vloer. Door hier met blote voeten overheen te lopen, worden de voetreflexen gestimuleerd. Achter in de ruimte staat de oven met daarboven een grote koperen ketel. Deze ketel is gevuld met sparrentakken en verschillende kruiden. Borrelend en sissend komt de oven in werking en blaast een lichte nevelmist door de sparrentakken en kruiden. Het koperen plafond in de ruimte zorgt ervoor dat deze nevenmist wordt geleid, en terecht komt op de nek, schouders en rug. Dit geeft een ontspanning van de spieren in de nek, schouders en rug. De luchtvochtigheid wordt samen met de temperatuur langzaam opgevoerd, waarbij het maximaal 50 graden wordt.