Mondschein

€62,- P.P

Ein Komplettpaket für drei Stunden Anwendungen, um einfach mal aufzutanken. Bademantel, Badeschlappen und Handtücher sind inklusive.

  • Entspannung im Kräuterofen
  • Dampfbad im Heuofen
  • Schwerelos im warmen Wasser
  • Sanft in den Schlaf wiegen
  • Nährende Körpermaske mit Öl
  • Häppchen und Getränke zwischendurch

Delen:

Unsere Komplettpakete

Unsere Anwendungen sind in verschiedenen Komplettpaketen zusammengestellt mit dem Ziel, den Körper langsam zu erwärmen, die Haut zu reinigen und sie letztendlich optimal zu versorgen. Im Eingangsgespräch stimmen wir die Anwendungen speziell auf Sie ab.

Meer info

Ontspannen in de kruidenoven!

De kruidenoven is een gezellige ruimte met sparrentakken op de vloer. Door hier met blote voeten overheen te lopen, worden de voetreflexen gestimuleerd. Achter in de ruimte staat de oven met daarboven een grote koperen ketel. Deze ketel is gevuld met sparrentakken en verschillende kruiden. Borrelend en sissend komt de oven in werking, en blaast een lichte nevelmist door de sparrentakken en kruiden. Het koperen plafond in de ruimte zorgt ervoor dat deze nevenmist wordt geleid, en terecht komt op de nek, schouders en rug. Dit geeft een ontspanning van de spieren in de nek, schouders en rug. De luchtvochtigheid wordt samen met de temperatuur langzaam opgevoerd, waarbij het maximaal 50 graden wordt.

Tussen het warme water floaten!

In een lichte ruimte met twee warmwaterbedden worden lichaamspakkingen gegeven die zowel zuiverend als voedend werken. Na het aanbrengen van de voorverwarmde lichaamspakking laten wij de bodem zakken, waarbij het lichaam langzaam op het warme water komt te ‘floaten’. Dit water is gedurende de behandeling tussen de 38 à 39 graden, waardoor huidporiën open gaan staan en de pakking zo beter in de huid kan trekken om zijn werk te doen. Tijdens de behandeling heeft het lichaam geen drukpunten meer, zodat het hele lichaam ontspannen is. Bij het maanlichtarrangement maak je gebruik van een zuiverende lichaamspakking. Deze zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd en dat de huid goed word gezuiverd. Een grote schoonmaak voor je lichaam! Na deze behandeling kan je de lichaamspakking afspoelen, en ga je de huid voeden met een hoogwaardige lichaamsolie.